Bel voor meer informatie:  035 - 60 381 30

Part of the Fullwood Packo Group


Dealer in de buurt

Zoek en vind een dealer in de buurt

 

Aantal dealers

Location
0


Dealers

Grid
List

Fullwood JOZ kent de dagelijkse uitdagingen waar melkveehouders voor staan. Nieuwe melk-en koelapparatuur beïnvloeden de efficiëntie, winstgevendheid en dierenwelzijn op uw bedrijf. Dit maakt de aanschaf van nieuwe apparatuur één van de belangrijkste investeringen die u ooit zult doen.

Ons bedrijf heeft meer dan 80 jaar ervaring in het ontwerp, de fabricage en wereldwijde levering van oplossingen voor melken en koelen. Wij bieden u persoonlijk advies, zodat u de oplossing vindt die het best bij u past. Dat doen wij samen met onze DEALERS door heel Nederland.

Fullwood JOZ dealers staan ook na de installatie, die door de dealer zelf wordt utigevoerd, 24/7 voor u klaar voor service en onderhoud. Ze weten niet alleen alles van techniek maar ook van de zaken die in uw bedrijf belangrijk zijn. Met aandacht voor de koe en voor uw rendement. Fullwood JOZ dealers zijn zelfdstandige ondernemingen met zeer korte lijnen intern en richten Fullwood JOZ Nederland. Dealers delen onderling kennis en ervaring om zo samen nog beter te worden!

Uw dealer is ook uw vraagbaak bij ontwikkelingen op uw bedrijf rond melktechniek en koeling. Door onze focus op de regio, kennen we onze klanten en bent u bij ons geen nummer!


Bosch HIT BV

De Marne 27
8701 PV Bolsward
hit-bosch.nl

MTEC B.V.

Hoefsmid 2
7951ZC Staphorst
mtec.nl

MVT de Jong

Wetterkant 16
8401GC Gorredijk
mvt-dejong.nl

van Winden en de Bie

Willem-Alexanderweg 77-10
3945 CH Cothen
debietechniek.nl

Van Winden en de Bie

Laagerfseweg 32
3931 PE Woudenberg
vanwindenbv.eu

Van Winden en de Bie

Transportweg 34
2421 LS Nieuwkoop
vanwindenbv.eu

Grid
List